BELIGGENHET

Smakfulle leiligheter i borettslag beliggende på Fram. Fra prosjektet er det kort vei til Marius stranda, Soyastranda, skoler, barnehager, idrettsforening, Color Line fergeterminal, dagligvare og kun en liten spasertur unna Larvik sentrum.


Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Larvik sentrum med trivelige handlegater, kaféer, restauranter og alt av bymessige servicetilbud. Her finner du også Amfi kjøpesenter. Øya ligger like i nærheten med en rekke butikker, og en kort kjøretur unna ligger Nordbyen kjøpesenter.

Gangavstand til sentrum med et rikt utvalg av servicetilbud.

KMS_Jernbanegata_03_0_web.jpg

Det er gangavstand til sentrum med et rikt utvalg av servicetilbud, hyggelige butikker og ikke minst Batteristranda. Her finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. I tillegg til flotte badeplasser i Farris og fjorden, kan Larvik skilte med Norges største bøkeskog på ca. 300 mål og flotte turområder innover i Vestmarka. Golf kan spilles i vakre omgivelser ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård.


Se også nabolagsprofil for avstand til skoler, barnehager, kafeer og diverse andre servicetilbud.

KMS_Jernbanegata_02_0_web.jpg
Sitiasjonsplan.jpg